GROOTKEUKENS NIJMEGEN

KEUKENS IN NIJMEGEN EN OMSTREKEN

Grootkeuken renovatie en interieurontwerp in Nijmegen.
Overal waar wordt gekookt kunt u gebruik maken van de diensten
die door GTS-Grootkeukens worden aangeboden.

PROFESSIONEEL

GTS Grootkeukens helpt foodprofessionals zoals cateraars, horeca-ondernemers en bedrijfsrestaurants vanuit de zelf opgedane, praktijkgerichte ervaringen op het gebied van RVS maatwerk, afzuiginstallaties en (her)inrichtingen van professionele keukens.

 

MONTAGE

RVS Grootkeukenapparatuur, gebruiksvoorwerpen voor de keuken, RVS maatwerk zoals spoel-  en werkbladen, afzuigkappen en daarbij behorende afzuiginstallaties en kanaalwerk, koel- vriesmeubels, vaatwastechniek, advisering tbv de inrichting van professionele keukens.

ONDERHOUD

GTS Grootkeukens kent, samen met u, de markt door en door en staat garant voor leveren van een kwaliteitsproduct. Service en onderhoud van geplaatste projecten is ook een onderdeel van GTS Grootkeukens.

Interieur keuken

Roestvaststalen maatwerk

Werk-en spoeltafels op maat gemaakt, eventueel met RVS of volkern onderbouw. Tevens kan een RVS afwerking tegen een muur worden aangebracht. Voordelen zijn makkelijker schoonmaken en altijd een professionele uitstraling. Ook kan ten alle tijde worden samengewerkt met een interieurbouwer die bijv. de onderbouw/meubels voor de spoel- en werktafels of uitgiftebuffetten.

Afzuiginstallaties

Voor het goed afvoeren van bak- en braadlucht dient een afzuigkap met daarbij behorende motor, kanaalwerk, standenregelaar, en eventuele verlichting in de kap te worden aangebracht. Laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Afzuiginstallatie
Bovenperspectief

Advisering (her)inrichtingen

Op basis van uurloon kan een (keuken)locatie worden heringericht met de bestaande en eventueel nieuw aan te schaffen apparatuur. Voordeel is toch een nieuwe werkplek waardoor routing en functionaliteit van de keuken worden aangepast zodat er een groter rendement ontstaat.

Partners van GTS-Grootkeukens

GTS-Grootkeukens levert professionele grootkeukenapparatuur uit Duitsland, RVS maatwerk uit Nederland en koel-en vriesapparatuur uit Italië.

Interieur keuken

CONTACT OPNEMEN

GTS Grootkeukens onderscheidt zich in de markt door een
goed advies en scherpe prijsstelling.

U kunt hier vrijblijvend contact opnemen voor het maken van een afspraak.